Matsedel

Vår matfilosofi stavas matmedsmak! Vi på Norlandia har bestämt oss för att maten och måltiden skall vara en viktigt del av verksamheten på våra förskolor.

Meny vecka 8.

Måndag:  Korvgryta med champinjoner, grädde och tomat. Serveras med ris.

Tisdag:  Sprödbakad sejfilé med kall örtsås & kokt potatis.

Onsdag : Zucchinirutor. Serveras med vitlökdyoghurt & bulgur.

Torsdag: Morotsoppa toppad med keso. Serveras med nygräddad foccacia.

Fredag: Tacogratäng med pasta penne.

Till varje måltid serveras utvalda grönsaker oftast iform av sallad eller råkost men ibland också varma, kokta eller rostade. Vi väljer grönsaker som är i säsong, godare och håller bättre kvalitet!

Tänk på att du kan köpa vardagsmiddag med dig hem eller kanske nästa dags lunch. Prata med kocken eller övrig personal kring vad som gäller på din förskola, smaklig spis.